Tweedaagse cursus Effe Tekenen

 In deze tweedaagse cursus leer je hoe je het boek “Effe Tekenen” het beste kunt gebruiken.

Naast alle informatie die je krijgt ga je vooral zelf aan het werk met de verschillende materialen.

De kosten van deze tweedaagse cursus zijn € 297,50 inclusief het boek ‘Effe Tekenen’, koffie/thee en een lekkere lunch. Wanneer je met z’n tweeën komt krijg je 10 % korting.

De cursus is voor iedereen die met kinderen werkt en wil weten hoe je het tekenen in kunt zetten om kinderen te begeleiden.

Datums:
15 en 16 februari aanvang 10.00 uur  tot  17.00 uur
Plaats:     Winterswijk Ratum

Maximum aantal deelnemers: 6

De tweedaagse cursus Effe Tekenen is geaccrediteerd.
Het accreditatienummer / ID nummer is: SKJ213262
Geaccrediteerde punten: 16.50

Recensies

Kristel Bosman

Leerkracht

Op een bijzonder mooie plek in Winterswijk mocht ik afgelopen week de cursus ‘ff tekenen’ volgen. Je wordt 2 dagen bijna letterlijk ondergedompeld in allerlei activiteiten die je met kinderen van 2 tot 14 jaar kunt doen om te leren ‘praten’ over gevoel, via een tekening. Dankjewel Marina voor het mooie boek, de schat aan informatie en de enorme gastvrijheid.

Heidi Ebbers

Jeugd- en jongerenwerker

Afgelopen vrijdag en zaterdag de cursus ff-tekenen gevolgd bij Doedelart. Hele fijne dagen gehad en heel veel geleerd! Vooral door de oefeningen zelf te ervaren en deze ervaringen met elkaar te delen. Hierdoor heb ik zelf gevoeld en gezien wat de oefeningen met je doen en kan ik ze makkelijker inzetten in de lessen. Marina Breukelman dank voor je gastvrijheid en je enthousiasme, je hebt me enorm geïnspireerd!

Kim W

Leerkracht

Vorige week heb ik de cursus effe tekenen gevolgd bij Marina Breukelman. Een zeer inspirerende cursus die het boek tot leven laat komen. Door de vele informatie en praktische oefeningen kan ik niet wachten het in de praktijk uit te voeren. Een aanrader!

Lilian de Jong

Tekentherapeut

Mijn geweldige Tekentaal collega heeft een boek gemaakt met mooie teken oefeningen die goed in te zetten zijn in de klas. Het boek gaat niet over goed of mooi tekenen. Er staat informatie in over de ontwikkeling van de kindertekening, een stukje over tekentaal en verschillende oefeningen om kinderen op weg te helpen in hun ontwikkeling. Voor alle leerkrachten (en ouders of hulpverleners) die verder willen kijken dan alleen het “plaatje”

Ineke van Dijk

Leerkracht

Ik heb de cursus “ Effe Tekenen” als heel inspirerend ervaren.

Marina is een ervaren, kundige, creatieve docent met veel leuke ideeën en praktische tips. De cursus was gevarieerd en er was veel ruimte om de materialen en technieken uit te proberen.

Dit alles in een fijn atelier.

We zijn uitermate gastvrij ontvangen en verwend met een heerlijke lunch, drankjes en snacks.

Absoluut de moeite waard om zo’n eind vanuit Delft naar Winterswijk te rijden.

Aanmelding cursus

Geslacht

2 + 2 =